Dej
500g Mel
200g Margarine/smør
50g Sukker
50g Gær
2 Dl Mælk
3 æg
Margarine smeltes og blandes med kold mælk. Derefter blandes æg, sukker, gær og til sidst mel.
Smør en bradepande og fordel dejen med en våd dejskraber.
Hæve 15min

Fyld
200g Margarine/smør
300g Mørk farin
3 Spsk Kanel
3 Spsk Mørk sirup
Smelt smøret i en gryde. Når det er smeltet, tages gryden af komfuret og resten blandes godt sammen.

Fremgangsmåde
Tænd ovnen
Lav dejen og sæt den til hævning.
Mens dejen hæver, laves fyldet.
Hæld dejen op i formen
Lav små fordybninger i den hævede dej med en gaffel.
Hæld fyldet over og bag ved 225 grader i 15min.
Efter bagning sættes til afkøling (kan godt tage et godt stykke tid)

God fornøjelse!