Ingr

Kødsovs:
750g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds hakkede tomat (evt blendet)
1 ds (70g) tomat konc
200g champignon
Timian, Oregano, salt og peper
600g friske lasagne plader.

Bechamel sovs:
4,5 spsk smør
4,5 spsk mel
7 dl mælk
revet muskatnød
sat,peper

Gratinering:
Revet ost

Tilberedning kødsovs
Svits løg og hvidløg
Brøn kødet og tilsat tomat konc
Tilsæt hakket tomat og champignon
Tilsæt timian, oregano og smag til med salt og peber
Simre i 30min

Tilberedning bechamelsovs
Smelt smøret og tilsæt mel
mælken tilsættes under omrøring og sovsen krydres med muskatnød, salt og peber efter smag

Smør et fad og lav 3 *3 lag:
Kødsovs
Lasagneplader
Bechamelsovs

Gratineres med ost og bages ved 225 grader i ca. 20 min eller til osten er gylden.

Skal stå og hvile i 10 min