Ingr
1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse kikærter
1 bundt persille
1 tsk. salt
1 nip peber
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 æg
2 spsk. rasp
0,5-1 dl olivenolie

Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg og put dem op i en skål.
Skyl kikærterne og lad vandet dryppe af, så de ikke er for våde.
Bland kikærter, æg og persille i en foodprocesser/hakker og hak det mellemfint. Hæld det op i skålen.
Tilføj salt, peber, spidskommen og stødt koriander og rør det hele godt sammen.
Tilføj rasp indtil dejen samler sig, så der kan formes falafler.
Form 12 falafler af dejen og læg på et bagepapir.
Pensl falaflerne med olie.
Bag falaflen i cirka 30 minutter ved 200 grader. Vend falaflerne efter 10 og 20 minutter – pensl ny olie på samtidigt.

Kilde/inspiration : https://www.frokenkraesen.com/falafel-for-dummies/