Stegt flæsk Til 4 personer
Stegt Flæsk
3 kilo Flæsk ( 1,5 cm tykkelse )
Salt
Læg flæsket taglagt med sværsiden opad og stege i ovnen ved 200 grader i cirka 45 min.
Skrue derefter op på 230 grader til sværene på flæsket poppet op.
Persillesovsen
2 l. Fløde
1 budt persille
10 hele sort peber
3 laurbærblade
1 tsk. groft salt
5 spsk. Maizena
2 håndfuld Groft skåret rodfrugtblanding
Salt
Kog fløden op med laurbærblade, sortpeber, persillestilke og rodfrugtsblanding. Lad det køle af og trække natten over.
Sigte fløden og jævn med maizena.
Smage til med salt og friskhakket persille.
Kartofler
1,5 kilo aspargeskartofler
Vand
Salt
Smør
Persille
Bring vand, salt og kartofler i kog og lad dem træk færdig i gryden. Pille kartoflerne og vend den med persille og smør inden servering
Stegt flæsk med persillesovs
Food Posted on Wed, March 18, 2020 13:40:39- Comments(0) https://blog.jonathanjorgensen.dk/?p=36