Ingr
Kødsovs:
750g hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 ds hakkede tomat (evt blendet)
1 ds (70g) tomat konc
200g champignon
Timian, Oregano, salt og peper
600g friske lasagne plader.
Bechamel sovs:
4,5 spsk smør
4,5 spsk mel
7 dl mælk
revet muskatnød
sat,peper
Gratinering:
Revet ost
Tilberedning kødsovs
Svits løg og hvidløg
Brøn kødet og tilsat tomat konc
Tilsæt hakket tomat og champignon
Tilsæt timian, oregano og smag til med salt og peber
Simre i 30min
Tilberedning bechamelsovs
Smelt smøret og tilsæt mel
mælken tilsættes under omrøring og sovsen krydres med muskatnød, salt og peber efter smag
Smør et fad og lav 3 *3 lag:
Kødsovs
Lasagneplader
Bechamelsovs
Gratineres med ost og bages ved 225 grader i ca. 20 min eller til osten er gylden.
Skal stå og hvile i 10 min