OK, så har jeg lavet en ny version af samme suppe, dog med en omfordeling og bedre smag.
4-6 personer.
Ingr
Olie
1000g tomater (10 stk)
4 forårsløg
3/4 blomkålshoved (ca 500g)
4 store fed hvidløg
2 røde chilier (stærk)
2 grøne chilier (mild)
Ca 3 dl vand
1 grøntsags bulion
Fremgangsmåde
Fjern kernerne fra 1 rød og en grøn chili, hak dem fint.
Hak løg og hvidløg fint og svits løg i olien sammen chillierne i ca 5 min uden at det tager farve.
Blend tomaterne og tilsæt dem suppen.
Del blomkålen op i små dele og hæld dem i suppen.
Tilsæt vand, så blomkål osv er dækket med væske.
Tilsæt bulion terning.
Lad det hele stå og simre i ca. 30min. Smag nu på styrken og vurder om der skal mere chili i.
Tilsæt mere chili efter smag.
Blend suppen med alm blender eller stavblender og varm op.
Server med groft brød.